Direct contact? Bel (0317) 499 595

Afbeelding: label-masters-goed-voer
Menu

Voermeesters: nieuwe paardenvoer-bv

Voermeesters: nieuwe paardenvoer-bv

Coöperatie AgruniekRijnvallei (AR) heeft de activiteiten van dochterondernemingen Subli B.V. en Masters Diervoeders B.V. per 19 juni geïntegreerd. De nieuwe bv heeft de naam Voermeesters gekregen. Het doel van de integratie is één professionele, efficiënte en slagvaardige paardenvoer-bv. Doordat Voermeesters de twee productlijnen Subli en Masters blijft aanbieden, kunnen afnemers nog steeds de vertrouwde voeders bestellen.

Nieuw is met name de oprichting van een professionele klantenservice. Hier kunnen paardenliefhebbers, ook buiten kantooruren, terecht met al hun vragen over voeding. Voermeesters werkt met kleine rayons waardoor de zeven specialisten paardenhouderij snelle en professionele ondersteuning kunnen verlenen aan de relaties in hun gebied.

Een bron van kracht
Bij Voermeesters geloven we in de kracht van natuurlijke grondstoffen. Door alle ingrediënten slim te bewerken, krijgen ze precies de goede eigenschappen. Het voer is helemaal afgestemd op de behoefte van het paard. Elk voeder is een bron van kracht. Doordat Voermeesters B.V. de assortimenten van zowel Masters als Subli aanbiedt hebben paardenliefhebbers ruim de keus. Naast paardenvoer levert Voermeesters ook hondenvoer en voer voor hobbydieren.

Personeel
De medewerkers van Subli en Masters zijn in dienst getreden van de nieuwe bv. Robert van den Berg is de algemeen manager van de bv en Rob van Kempen is het hoofd verkoop.

Over Voermeesters
Subli B.V. en Masters Diervoeders B.V., beide dochteronderneming van AgruniekRijnvallei, zijn samengevoegd in een nieuwe bv. Deze bv heet Voermeesters B.V. en al is de naam Voermeesters nieuw, we zijn al sinds 1880 meesters in het produceren van voer. Bij Voermeesters geloven we in de kracht van natuurlijke grondstoffen. Door alle ingrediënten slim te bewerken, krijgen ze precies de goede eigenschappen. Helemaal afgestemd op wat een paard nodig heeft. Als echte ‘voermeesters’ zijn we daar elke dag mee bezig. Elk voeder is een bron van kracht. Voermeesters biedt de merken Subli en Masters aan.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Johan Schuttert, commercieel directeur, telefoon 0317-499599.

Online bestellen
Contact

Marsdijk 31
4033 CC Lienden
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499 595
F 0317-499 590
E info@voermeesters.nl

Bereken de route